Myriam Vander Wielen Couture
Keulenstraat 119 - 3020 Herent - België -
Tel.: 016 20 62 79
Gsm: 0497 81 80 16
info@m-vanderwielen.be
BTW BE0639 722 720
NL FR EN

Myriam Vander Wielen Couture - Leuven

De bruidsjurk van uw dromen bij Myriam Vander Wielen Couture in Herent

Bij Myriam Vander Wielen Couture bent u zeker van een kwaliteitsvolle bruids- of feestjurk in regio Herent. Al de jurken wordt ambachtelijk met de hand gemaakt door Myriam, ze zijn dus 100% made in Belgium. U heb altijd een uniek kleed en nooit bijkomende kosten. Of u kiest een jurk uit de prachtige collectie van Myriam? De mogelijkheden liggen voor het grijpen, u zegt het maar.

Kunnen kiezen is belangrijk, want uw trouwdag is een van de belangrijkste dagen van uw leven, misschien wel de allerbelangrijkste.
En als bruid wil u zich toch perfect in uw vel voelen?
Een bruidsjurk waarin u straalt en zich 100% comfortabel voelt kan dan ook niet ontbreken en is gewoonweg een must!

Voor prachtige couture bruidsjurken en feestjurken van kwaliteit, kunt u dus best langsgaan bij Myriam Vander Wielen Couture. De jurk wordt ontworpen en gemaakt naar u wensen en ideën.

Over Myriam

Myriam heeft al 25 jaar lang ervaring in het maken van bruidsjurken en feestjurken. Ze schetst de jurken, tekent patronen en maakt vervolgens de jurken op maat.
Myriam studeerde af als regente kleding aan het Miniemen Instituut in Leuven. Aangezien lesgeven niet haar voorkeur uitdroeg, specialiseerde ze zich in trouwjurken, feestjurken en maatkleding.

Kwaliteitsvolle feestjurken

Kwaliteit is belangrijk, daarom werkt Myriam alleen maar met echte zijde. Ontdek hier meer over de stoffen die Myriam gebruikt voor de creatie van prachtige trouwjurken en feestjurken.

Heeft u vragen voor Myriam Vander Wielen?
Twijfel dan niet haar te contacteren.

Openingsuren

Ma - Za - Zo : gesloten
Di - Vrij : 13:00 - 18:00
Of op afspraak
Back to Top