DE BRUIDSJURK VAN UW DROMEN BIJ MYRIAM VANDER WIELEN COUTURE IN HERENT

CONTACTEER ONS

Keulenstraat 119
3020 Herent
België

Tel: 016 20 62 79
Gsm: 0497 81 80 16


[email protected]


OPENINGSUREN

Maandag tot zaterdag:
Enkel op afspraak

HAUTE-COUTURE: MAATKLEDING EN RUIME COLLECTIE VAN HOGE KWALITEIT

Bij Myriam Vander Wielen Couture kunt u beroep doen op 20 jaar expertise in het ontwerpen van haute-couture regio Herent van hoge kwaliteit. Bruidsjurken, suitekledij, feestjurken of gewoon stadskleding, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Bekijk hier alvast enkele creaties.

Ontdek hieronder al uw mogelijkheden.

HAUTE-COUTURE UIT ONZE COLLECTIE

In onze winkel kunt u alle bruidsjurken en suitekledij uit onze collectie vrijblijvend bekijken en komen passen, dit met begeleiding van professionele assistentie.

Heeft u een keuze kunnen maken uit een van onze jurken?

 • Dan nemen wij uw maten op die wij nodig hebben om uw jurk te maken, waarna we meteen een afspraak inplannen voor een eerste pasbeurt. Tijdens de eerste pasbeurt gaan we na waar de jurk eventueel nog kan worden verbeterd of nog moet worden aangepast.
 • Wanneer u uw jurk een tweede keer komt passen, zal het kleed op enkele details na volledig klaar zijn. Tijdens deze tweede pasbeurt tekenen wij nogmaals alles op, zodat uw jurk volledig op maat zal zijn wanneer u hem de volgende keer aantrekt.
 • U kunt de jurk dan meenemen naar huis wanneer alles perfect aanvoelt!

Aangezien elke jurk met de hand wordt gemaakt, kunnen model, kleuren en stof naar smaak gekozen worden.

EEN BRUIDSJURK OF FEESTJURK OP MAAT

Wanneer u een bepaald model in gedachten hebt en dit niet vindt in onze collectie, kunnen wij uw droommodel voor u uittekenen en ontwerpen.

Hoe gaan we te werk?

 • We maken een afspraak om een eerste keer samen te zitten. U vertelt ons hoe uw droomjurk er uitziet en wij tekenen uw gedachten uit op papier.
 • We zoeken samen naar de gepaste stof voor uw model (kleur en materiaal).
 • Daarna bepalen we de prijs voor de jurk, deze is afhankelijk van het materiaal en van het aantal uren werk. De prijs van een eigen ontwerp is meestal niet veel duurder dan van een kleed uit de collectie. Aangezien wij al onze kleren op maat maken, blijft het maakloon hetzelfde, er wordt alleen een meerprijs gevraagd voor het patroon. Het opmaken van een prijsofferte is gratis.
 • Indien de prijs binnen uw budget ligt en de jurk besteld wordt, worden uw maten opgemeten die nodig zijn om uw jurk te ontwerpen.
 • Van een eigen ontwerp wordt meestal eerst een baalkatoen gemaakt. Dit voorontwerp moet helemaal voldoen aan uw droomjurk.
 • Wanneer u de tweede keer komt passen, zal uw kleed bijna volledig afgewerkt zijn, de laatste details worden bijgewerkt. Aanpassingen zijn steeds inbegrepen in de prijs.
 • De volgende keer is uw jurk klaar en indien hij u perfect past, kunt u de jurk meenemen. Zo niet worden de laatste foutjes bijgewerkt.
 • Uw kleed moet altijd perfect passen!

STADSKLEDING OP MAAT

U kiest een stof uit onze collectie van Italiaanse en Franse kwaliteitstoffen (grote keuze). Daarna volgen we het proces zoals hierboven beschreven!

Twijfel niet ons te contacteren met al uw vragen!

Soprane Noémie Schellens bij het sjouwen van mijn collectie.